cardio-kracht

Fitness, Cardio & Krachttraining

Het Fitness onderdeel van Move On, is verdeeld in de groepslessen, zoals in o.a. Zumba, Spinning, Cycle-Swing, BBB Insanity, Aqua Zumba, Aquarobics en natuurlijk alle cardio en krachttrainingen op de toestellen. Op de eerste verdieping bevinden zich onze cardio- en krachttoestellen, een sterke combinatie van de meest actuele en kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur van TechnoGym. Deze ruimte is van maandag tot zaterdag tijdens openingstijden vrij beschikbaar voor al onze leden. De overige groepslessen worden gegeven in de groepsles zaal op de begane grond en of in ons zwembad.

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Je kan de term onderverdelen in twee verschillende trainingen. Cardiofitness & Krachttraining.

Cardiofitness is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgestemd is op de hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Krachttraining is training met (extra) weerstand om de kracht te verbeteren, meestal met het doel om (sport)prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het sterker maken van de beenspieren van een sprinter. En Krachttraining is ook weer te verdelen in een algemene krachttraining, en (sport)specifieke krachttraining.

logo-colors
fitness4
fitness2
fitness3
fitness5