B-Diploma

B-Diploma

Gemiddeld doen kinderen maximaal 3 maanden over hun B-diploma bij ons op basis van 1 keer per week, 45 minuten zwemles. We hebben maximaal 14 kinderen in de groepjes met één vaste zeer ervaren zwemlerares.

Over het algemeen doet een kindje 3 maanden over zijn B-diploma en 3 maanden over zijn C-diploma.

Eisen Nationaal Zwemdiploma B

Met het behalen van het internationaal B-diploma laat je kind zien een goede conditie te hebben en de vaardigheden te beheersen om op een veilige manier te bewegen en te recreëren in een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling volgens de Nederlandse wetten en regels, maar zeer zeker ook de buitenlandse. Je kind kan zich goed oriënteren boven en onder water. Zwemdiploma B is de tussenstap naar het complete ABC diploma.

Move On, is aangesloten bij ENVOZ Wij houden ons aan de richtlijnen van deze organisaties met betrekking tot het lesgeven en de uitgaven van de diploma’s.

Definitie van het Zwemdiploma B
Je beheerst vaardigheden voor een zwembad met attracties, zoals een (wildwater)glijbaan, een golfslagbassin en een stroomversnelling. Zwemdiploma B is de tussenstap naar Zwemdiploma C. C is het ultieme diploma naar zwemveilig. Dan kunt u uw kindje met een gerust hart meesturen naar een zwemfeestje bijvoorbeeld.

Zwemlessen B-Diploma

Schrijf je nu in!