Baby / Dreumes / Peuter Zwemmen

Baby / Dreumes / Peuter Zwemmen

Elke woensdagochtend

Peuter 3 – 4 jaar

Baby 0 – 1,5 jaar

Dreumes 1,5 – 3 jaar

woensdag  09:30-10:00

woensdag  10:00-10:30

woensdag  10:30-11:00

Water is fantastisch speelgoed. Wat is leuker dan samen van het warme water (31 C ) genieten? Het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kindje, zoals bevordering van de motoriek, de coördinatie en oefening van de ademhaling.

Baby Dreumes of Peuter zwemmen is leuk en gezellig, maar ook een speelse en een veilige manier om je kindje watervrij te maken. Samen met papa, mama, opa of oma heerlijk samen genieten, knuffelen, spelen en spetteren. Kortom de ultieme vorm van een momentje samen zijn.

Prijzen Baby / Peuterzwemme

Per maand € 33,50 (kwartaalabonnement)
10-rittenkaart: € 90,- (komst op aanvraag, maand leden hebben voorrang)
Losse les € 10,-

Begeleiders zijn gratis, u betaalt alleen voor de kleine.

Baby / Dreumes / Peuter Zwemmen

Vraag nu een proefles aan

Waarom is Baby Dreumes en Peuter zwemmen zo belangrijk?

De leeftijd om ongeveer te beginnen met babyzwemmen is vanaf 8 weken of na hun eerste enting, omdat baby’s tot ongeveer 12 weken een reflex hebben, zodat bij het onder water gaan de luchtpijp automatisch wordt afgesloten zodat ze zich niet kunnen verslikken. Na deze 12 weken is deze reflex niet meer aanwezig, maar het is weer snel aan te leren. Al na 2 tot 3 keer onder water gaan (na een teken van de ouder) kent de baby het onder water gaan en is het afgelopen met het geproest. Zwembadwater is trouwens niet schadelijk dus een keertje verslikken is niet zo erg.

Stuur ons je geboortekaartje op en je ontvangt een uitnodiging om een keer met de baby les mee te komen doen!
Deze kan je opsturen naar: Move On, Jan Vermeerlaan 115, 4703 KK Roosendaal

Als u deel neemt aan deze activiteit, zal de kleine wereldburger zich al snel vertrouwd gaan voelen met het element water. De lessen babyzwemmen zijn erop gericht om de wondere wereld van het water te ontdekken, waarbij ervaring opdoen met verschillende bewegingsvormen en het stimuleren van het sociale contact als een rode draad door de lessen lopen. Diverse overlevingsvormen komen hierbij aan de orde waaronder het passief te drijven op de rug en actief voortbewegen op de buik. Kortom babyzwemmen is waterpret voor twee.

De peuterlessen zijn niet alleen spelen, maar echt een voorbereiding op de zwemlessen, dus spelenderwijs leren, wat zowel voor de ouders als voor de kinderen een echte leuke uitdaging is. Zelfs de allerkleinsten kunnen al hun eerste spetterdiploma gaan halen. In totaal zijn er 3 diploma’s tot aan de reguliere zwemlessen: brons zilver en goud.

Belangrijkste voordelen

Motorische ontwikkeling: De baby / peuter  merkt, dat hij/zij zelfstandig op eigen kracht kan voortbewegen. Zintuiglijke ontwikkeling: De baby / peuter wordt voortdurend geprikkeld om een andere kijk te krijgen op alledaagse situaties. Spel en sociale ontwikkeling: Verhouding tussen ouder / kind en kind / kind verbetert.