Ouder Kind
Zwemmen

Momenteel hanteren wij een wachtlijst, dag en tijd nader te bepalen

Water is fantastisch speelgoed. Wat is leuker dan samen van het warme water (30,5 C ) genieten? Het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kindje, zoals bevordering van de motoriek, de coördinatie en oefening van de ademhaling.

Ouder Kind zwemmen is leuk en gezellig, maar ook een speelse en een veilige manier om je kindje watervrij te maken. Samen met papa, mama, opa of oma heerlijk samen genieten, knuffelen, spelen en spetteren. Kortom de ultieme vorm van een momentje samen zijn.

 

Ouder Kind Zwemmen

Aanmelden voor de wachtlijst

Waarom is zwemmen zo belangrijk?

Ouder Kind zwemmen is een goede manier om aan water te wennen. Je kindje zal hierdoor op latere leeftijd minder bang zijn om te leren zwemmen.
Daarnaast is het een goede manier om in beweging te zijn. Zwemmen versterkt de spieren van je kleine zonder zijn gewrichten te belasten.

Samen zwemmen met je kindje creëert een hechtere band tussen jullie. In het water zijn jullie vrijer om te bewegen en je kleine voelt dat jij hem letterlijk ondersteunt. Bovendien heb je tijdens het Ouder Kind zwemmen onverdeelde aandacht voor je kleine.

Tot slot is het belangrijk dat je kindje leert zichzelf te redden in het water.  Het is dus verstandig om je kleine zo snel mogelijk wat overlevingstechnieken aan te leren, mocht hij ooit per ongeluk in het water belanden. Daarom zijn onze ouder kind lessen gericht op survival technieken met een speels karakter.