Bootcamp feestje

Bootcamp feestje

Bootcamp feestje

Durf jij het aan? Reserveer dan nu je plek

Het Bootcamp – MMB feestje, is een pittig feestje met diverse materialen, trapkussens, banden, touwen etc…Tevens ook combinatie van hardlopen, springen en (kracht)oefeningen die spelenderwijs worden toegepast. Denk ook aan materialen als banden, touwen, ladders etc. Maar ook de weerbaarheidstechnieken en zelfverdediging komen aan bod.

Samen plezier maken en tegelijkertijd hard werken. Samenwerken maar ook persoonlijke uitdagingen aangaan.

We starten het bootcamp feestje met het omkleden van de kinderen gevolgd door een aantal oefeningen binnen in de zaal. Bij redelijk goed weer gaan we naar buiten, maar dat laten we altijd weten bij de reservering. En daarna heerlijk voldaan een duik in het zwembad of uitputten in de privé bioscoop samen met je maten 😉

Eten en drinken: Tijdens het feestje is onbeperkt ranja, een koek bij binnenkomst, een zakje chips en een snoepzak aan het einde inbegrepen. Tevens gratis printbare uitnodigingen en een aandenken aan het eind van het feest ook.

Kosten:

Alle combi Zwem of Bios feestjes zijn € 19,50 p.p. met minimale betaling van 10 personen

Alle combi Wellness feestjes zijn € 24,50 p.p. met minimale betaling van 10 personen

Het Snackpakket bij Polleke is € 4  euro per kindje extra. Dit is op loopafstand en via ons te boeken en houdt in: onbeperkt ranja, een bakje frietjes en een snack naar keuze voor elk kindje.