Business 2 Business

“Move On Roosendaal daagt u uit om uit uw veilige bureaustoel op te staan voor de sensatie en adrenaline van de boksring.”

Business 2 Business

De Business 2 Business training van Move On is gemaakt voor professionals die een uitdaging zoeken om aan hun conditie te werken met een intensieve, afwisselende en motiverende training.

Veiligheid
De veiligheid en het welzijn van de deelnemers staat bij ons op de eerste plaats. Al onze trainers weten dat boksen in de ring een zenuwslopende en fysiek zware ervaring is. Vandaar dat al onze trainers voldoen aan strikte eisen op het gebied van fysieke veiligheid en mentale begeleiding.

Opbouw van de training
Een groot deel van de training bestaat uit een conditionele uitdaging. Uitgangspunt in de les is altijd de individuele uitdaging. Er wordt niets van je verwacht, alleen dat je 100% inzet geeft om tijdens de oefeningen je persoonlijke grens aan te kunnen tikken. Er is bij boksconditie geen strikte groepsindeling. Iedereen is welkom, zowel dames als heren, jong en oud!

Voordelen
Voordelen zoals gewichtsverlies, een verhoogde wendbaarheid en coördinatie, zichtbare definiëring van de spieren, snelheid, een beter reactievermogen en een verhoogde algemene fitheid zijn directe gevolgen van een goede boks workout. Boksen is een ongelofelijk intensieve en calorie verslindende sport.

Deze trainingen worden speciaal voor u in de ochtenduren of later op de avond gepland zodat u na deze training en explosieve boost voor die dag of de komende dagen meekrijgt. En na de training bestaat natuurlijk de mogelijkheid om in een ongedwongen sfeer te netwerken met uw vakgenoten onder het genot van een drankje in onze gezellige bar & lounge.

Get ready to Move On! Business 2 Business Trainingen!