C Diploma

Internationaal Zwemsurvival C diploma

Gemiddeld doen kinderen 3 maanden over hun C-diploma bij ons op basis van 1 keer per week, 45 minuten zwemles. We hebben maximaal 14 kinderen in de groepjes met één vaste zeer ervaren zwemlerares.

Over het algemeen doet een kindje 3 maanden over zijn B diploma en 3 maanden over zijn C diploma.

Met het behalen van het Internationaal Zwemdiploma C laat je kind zien een zeer goede conditie te hebben en de vaardigheden te beheersen om op een veilige manier te bewegen en te recreëren in een zwembad met attracties en in open water zonder stroming of grote golfslag, zoals recreatieplassen en bredere sloten/vaarten en in de zee (wel altijd rekeninghoudend met onderstromingen). Met het Zwemdiploma C is uw kindzwemveilig in Nederlandse zwembaden maar zeer zeker ook in het buitenland.

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. De basis van leren zwemmen is het Zwem-ABC, een MUST voor een leven lang zwem- en waterplezier.

Move On, is aangesloten bij ENVOZ. Wij houden ons aan de richtlijnen van deze organisaties met betrekking tot het lesgeven en de uitgaven van de diploma’s.

Zwemlessen C-Diploma

Schrijf je nu in!