DANS FEESTJES

ZUMBA- STREETDANCE – HIPHOP – BREAKDANCE

(leeftijd 4 - 12 jaar)

Tijdens het dans feestje komen populaire dans stijlen aan bod die veel te zien is in videoclips en dansprogramma’s. Zoals zumba, streetdance, hiphop en dat alles op de allernieuwste Top 40 muziek.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste muziek en moves. Voor de talenten onder de gasten worden ook een paar breakdance trick’s geoefend.

De feestjes zijn geschikt voor alle niveaus. Dansen is leerzaam, leuk en goed voor je figuur.

We dansen 45  minuten op verschillende Top 40 nummers en daarna nog 15 minuten gaan we een dans stap voor stap aanleren.

Hiphop / streetdance / breakdance / zumba alle combi’s zijn op niveau een aanvraag mogelijk!

Wij nemen alle zorg uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is foto’s maken en genieten. Of voor hele stoere ouders… MEEDOEN!

 

Eten en drinken: Tijdens het feestje is onbeperkt ranja, een koek bij binnenkomst, een zakje chips en een snoepzak aan het einde inbegrepen. Tevens gratis printbare uitnodigingen en een aandenken aan het eind van het feest ook.

Doelgroep: jongens en meisjes van groep 1 t/m groep 8

Tijdsduur: 2,5 uur  of  3 uur inclusief  Het Snackpakket: frietjes eten bij Snackpunt Polleke.

Kosten:

  • Alle Actieve combi Zwemfeestjes zijn € 16,50 p.p. minimaal 10 personen
  • Alle Actieve combi Biosfeestjes zijn € 15,- p.p. minimaal 10 personen 
  • Het Snackpakket bij Polleke is € 3,50  euro per kindje extra. Dit is op loopafstand en via ons te boeken en houdt in: onbeperkt ranja, een bakje frietjes en een snack naar keuze voor elk kindje.

Dans Feestje

Reserveer snel uw dag en datum!