Family Fitness

Family Fitness

Heeft u opgroeiende kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar. Geen quality time meer voor het gezin? Druk met werk, school, internet of andere zaken?

Dan hebben wij de perfecte combinatie om weer nader tot elkaar te komen en gezonder te leven! Zowel papa, mama, en de kids krijgen nu de kans om te sporten en samen genieten tegelijk! Dus geen excuses meer…we maken tijd voor elkaar met dit nieuwe concept!

Family Fitness: heerlijk samen trainen met het hele gezin onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur, die voor ieder een eigen schema ontwikkeld en op die manier het elke week weer leuk maakt voor u en de kinderen!

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Je kan de term onderverdelen in twee verschillende trainingen. Cardiofitness & Krachttraining.

Cardiofitness 

is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgestemd is op de hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

 

Krachttraining

is training met (extra) weerstand om de kracht te verbeteren, meestal met het doel om (sport)prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het sterker maken van de beenspieren van een sprinter. En Krachttraining is ook weer te verdelen in een algemene krachttraining, en (sport)specifieke krachttraining.

De all-in fitness van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis