Fitness

Move On Roosendaal

Fitness & kracht

Wij helpen jou graag om sterker, fitter en gezonder te worden. Wij beginnen altijd bij de basis en leren jou naast een goede techniek ook hoe je moet trainen om resultaat te behalen.

Fitness & Voeding

Training is belangrijk, maar voeding is minstens zo belangrijk! Neem samen met ons jouw voedingspatroon onder de loep om zowel je lichaamssamenstelling als je sportprestaties te verbeteren.

Fitness & Coaching

Ervaar onze coaching op het gebied van stress management, herstel en lifestyle. Het is ons doel om jou zoveel mogelijk inzicht in je eigen gewoontes te geven en je hierbij begeleiding, bijsturing en advies te geven.

 

Ons Aanbod

Fitness

Is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Je kan de term onderverdelen in twee verschillende trainingen. Cardiofitness & Krachttraining

Cardiofitness 

Is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgestemd is op de hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Wil je wel graag persoonlijke begeleiding, maar train je liever in een klein groepje? Probeer dan eens onze Small Group Fitness.

 

Krachttraining

is training met (extra) weerstand om de kracht te verbeteren, meestal met het doel om (sport)prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het sterker maken van de beenspieren van een sprinter. En Krachttraining is ook weer te verdelen in een algemene krachttraining, en (sport)specifieke krachttraining.

Het sportscentrum van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis