Kickboksen
Boksen

Het kickboksen bij Move On is laagdrempelig, en toegankelijk voor iedereen die aan de slag wil gaan met het ontwikkelen van zijn of haar mentale en lichamelijke conditie.

De trainingen, ongeacht welke, worden op een ontspannen & leuke manier gegeven, een ieder kan op zijn of haar niveau trainen, maar toch zal je gestimuleerd worden om het uiterste uit jezelf te halen. Zowel in de groep als individueel.
De training is een complete workout, opbouw van conditie, ontwikkelen van kracht, spieren, techniek, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.
Je traint op stootkussens, bokszakken en handpads waarbij de stoot- en traptechnieken vanuit het kickboksen worden beoefend.
Het mooie van kickboksen is dat alle stoot- en traptechnieken voluit ingezet kunnen worden omdat je hierbij niet altijd rekening hoeft te houden met een fysieke tegenstander.

KICKBOKSEN

Maandag
Woensdag
Vrijdag
19:00-20:00
19:00-20:00
19:00-20:00

Voordelen van kickboksen

  1. Fysieke conditie: Kickboksen is een uitstekende manier om je algehele fysieke conditie te verbeteren. Het verhoogt je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.
  2. Gewichtsverlies: Door de hoge intensiteit van de training verbrand je veel calorieën, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies
  3. Zelfverdediging: Kickboksen leert je effectieve technieken die je kunt gebruiken om jezelf te verdedigen in gevaarlijke situaties.
  4. Stressvermindering: De fysieke activiteit en de focus die nodig is voor kickboksen kunnen helpen om stress te verminderen en je geest leeg te maken.

Kickboksen Boksen

Vraag nu een proefles aan!

Het sportscentrum van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis