Kickboksen
Boksen

Het kickboksen bij Move On is laagdrempelig, en toegankelijk voor iedereen die aan de slag wil gaan met het ontwikkelen van zijn of haar mentale en lichamelijke conditie.

De trainingen, ongeacht welke, worden op een ontspannen & leuke manier gegeven, een ieder kan op zijn of haar niveau trainen, maar toch zal je gestimuleerd worden om het uiterste uit jezelf te halen. Zowel in de groep als individueel.

De training is een complete workout, opbouw van conditie, ontwikkelen van kracht, spieren, techniek, doorzettingsvermogen en zelfvertrouwen.

Je traint op stootkussens, bokszakken en handpads waarbij de stoot- en traptechnieken vanuit het kickboksen worden beoefend.

Het mooie van kickboksen is dat alle stoot- en traptechnieken voluit ingezet kunnen worden omdat je hierbij niet altijd rekening hoeft te houden met een fysieke tegenstander.

 

 

KICKBOKSEN

Maandag
Woensdag
Vrijdag
19:00-20:00
19:00-20:00
19:00-20:00

De training verloopt in een hoog tempo, waarbij jij je gehele lichaam zal trainen door middel van stoot- en traptechnieken, diversiteit aan rek & strek, buikspier- en krachtsoefeningen.

Binnen aanzienlijke tijd zal jij, maar ook anderen merken dat je spierkracht is toegenomen, overtollig vet plaats heeft gemaakt voor spieren of is afgenomen, je lenigheid en conditie sterk verbeterd zijn.

Wij zullen je op elke training weer stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, zodat je na afloop met een voldaan gevoel en zonder blessures de gym zal verlaten.

Er zijn bij Move On ook mogelijkheden om op wedstrijdniveau te trainen.

 

Kickboksen Boksen

Vraag nu een proefles aan!

Het sportscentrum van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis