Kids dance mix

Kids Dance Mix 4 -11 jaar

Streetdance is een coole manier van dansen. De bewegingen die gemaakt worden zijn niet zo moeilijk, maar wel altijd stoer.

Streetdance doe je meestal op hiphop, R&B of rapmuziek. Het komt uit New York in Amerika. In de jaren ’80 werd het steeds populairder. Tegenwoordig zie je in bijna iedere videoclip streetdancers.

Als je denkt aan streetdance dan denk je meestal aan de clips die je op MTV of TMF ziet. Tegenwoordig is de HipHop en R&B muziek heel erg hot, denk bijvoorbeeld maar aan: Beyoncé en alle TikTok dansjes. In al deze clips wordt er naar hartelust op los gedanst, deze stijl definieert zich als streetdance.

De muziek die gebruikt wordt is best langzaam, maar omdat je heel veel tussen de tellen werkt worden de bewegingen super snel!!! De bewegingen zijn meestal erg stoer en omdat streetdance erg vrij is kun je er je eigen stijl van maken!!!

Tijdens onze Kids Dance Mix, leer je diverse TikTok Dansjes en deze ook zelf te verzinnen.

Heb je zin om diverse stijlen te leren, schrijf je dan in voor een gratis proefles!

 

Streetdance - HipHop - Zumba - TikTok

Vraag nu een proefles aan!

Cardiofitness: 

is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgestemd is op de hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Krachttraining: 

is training met (extra) weerstand om de kracht te verbeteren, meestal met het doel om (sport)prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het sterker maken van de beenspieren van een sprinter. En Krachttraining is ook weer te verdelen in een algemene krachttraining, en (sport)specifieke krachttraining.