Kids Fitness

Kids Fitness is trainen in een groep met leeftijdsgenootjes, onder professionele begeleiding.

Ze leren de fitness apparaten te gebruiken, maar ook zelfdiscipline te ontwikkelen.

We bieden een gevarieerd en verantwoord programma aan met hoge Fun-Factor elke Donderdag 18:00-18:45

Deze nieuwe groepsles is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 8 jaar. Na een gezamenlijke warming-up krijgen ze te maken met alle facetten van de sportschool. Circuittrainingen, cardiotrainingen, krachttaining op de ” echte” apparaten maken deze les een feest voor uw kind.

De les wordt op aanvraag in groepsverband gegeven aan kinderen tussen de 9 en 14 jaar.

Het is een programma dat erg aan te bevelen is voor kinderen met overgewicht, motorische achterstand of onzekerheid.

Fitness is een verzamelterm voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Je kan de term onderverdelen in twee verschillende trainingen. Cardiofitness & Krachttraining.

Kids Fitness

Vraag nu een proefles aan!

Cardiofitness: 

is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgestemd is op de hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Krachttraining: 

is training met (extra) weerstand om de kracht te verbeteren, meestal met het doel om (sport)prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het sterker maken van de beenspieren van een sprinter. En Krachttraining is ook weer te verdelen in een algemene krachttraining, en (sport)specifieke krachttraining.