Kids Spinning

Kids Spinning

Heb je wel een mee gedaan aan de Cyclesensation, of een andere kids spinning marathon?

Wielren je of Mountainbike je, of vind je teamsporten of contactsporten niet zo leuk….

Dan vind je deze kids spinning les vast super!

Op swingende muziek ga je echt 45 minuten uit je dak met een instructeur en wordt je op een goede manier begeleid om steeds een stapje verder te gaan.

Het Move On Spinning programma is een leuke en veilige groepstraining voor iedereen, mannen en vrouwen, jong (vanaf 10 jaar) en oud, beginner of gevorderde. Iedereen kan immers fietsen en door de instelbare weerstand van de fiets kan iedere deelnemer op zijn of haar eigen niveau en intensiteit trainen.

Het programma biedt voor ieder wat wils. Nog nooit kon je zoveel calorieën per tijdseenheid verbranden als bij spinning. Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur(ice) beleeft je een fietstocht in al zijn facetten. Het is dus niet alleen maar drie kwartier fietsen, maar alle facetten van spinning les komen aan bod onder begeleiding van stimulerende muziek.

Donderdag 19:00-19:45  deze les is een combi les, voor volwassenen maar ook voor kinderen vanaf groep 7 (ongeveer 10 jaar aanbevolen lengte 1.40m)

Spinning marathon met Team Move On

Kids Spinning

Vraag nu een proefles aan!

Cardiofitness: 

is een vorm van fitness waarbij het trainingsprogramma afgestemd is op de hartslag. Het doel is om door middel van verschillende trainingen een constante hartslag aan te houden, om zo conditie op te bouwen of om af te vallen.

Krachttraining: 

is training met (extra) weerstand om de kracht te verbeteren, meestal met het doel om (sport)prestaties te verbeteren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het sterker maken van de beenspieren van een sprinter. En Krachttraining is ook weer te verdelen in een algemene krachttraining, en (sport)specifieke krachttraining.