Leger feestje

Leger feestje

Dit is een kinderfeest waarin de kinderen een basistraining krijgen en leren samenwerken als een echte eenheid. De jarige gaat met vriendjes en vriendinnetjes verkleed als soldaten een stoer feest beleven! De kinderen worden uitgenodigd voor een training om te zien of zij geschikt zijn voor een baan in het leger. Ze worden gestimuleerd om samen te werken en getest op dapperheid en kameraadschap.

We starten het feestje met het omkleden van de kinderen gevolgd door een aantal oefeningen binnen in de zaal. Bij redelijk goed weer gaan we naar buiten. Het is een pittige training met diverse materialen, trapkussens, banden, touwen etc… Een daarna heerlijk voldaan een duik in het zwembad of uitputten in de privé bioscoop samen met je maten 😉

Eten en drinken: Tijdens het feestje is onbeperkt ranja, een koek bij binnenkomst, een zakje chips en een snoepzak aan het einde inbegrepen. Tevens gratis printbare uitnodigingen en een aandenken aan het eind van het feest ook.

Doelgroep: jongens en meisjes van groep 1 t/m groep 8

Kosten:

  • Alle Actieve combi Zwemfeestjes zijn € 16,50 p.p. minimaal 10 personen
  • Alle Actieve combi Biosfeestjes zijn € 15,- p.p. minimaal 10 personen 
  • Het Snackpakket bij Polleke is € 3,50  euro per kindje extra. Dit is op loopafstand en via ons te boeken en houdt in: onbeperkt ranja, een bakje frietjes en een snack naar keuze voor elk kindje.

Tijdsduur: 2,5 uur  of  3 uur inclusief  Het Snackpakket: frietjes eten bij Snackpunt Polleke.

Leger feestje​

Durf jij het aan? Reserveer dan nu je plek