PowerFit

PowerFit

Het PowerFit programma is samengesteld om fitter te worden zonder de nadruk te leggen op één bepaalde oefening. Dit programma is ontworpen om je lichaam voor te bereiden voor elke sport of andere lichamelijke activiteit. De focus ligt bij PowerFit op de kern van het lichaam en onze lichaamsconditie.

Met het PowerFit programma train je maar liefst acht verschillende categorieën die de fysieke fitheid beïnvloed: uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, behendigheid, hart en longen uithoudingsvermogen, coördinatie, en balans.

De trainingen zijn uitdagend en veel mensen vinden het leuk vanwege de grote verscheidenheid aan oefeningen die ze moeten doen in een uur. Een grotere variatie verhoogt ook de uitdaging en dit zorgt weer voor goede resultaten in een redelijke tijdsduur.

Een van de voordelen van het PowerFit programma is dat absoluut iedereen dezelfde routine kan gebruiken. Deze oefeningen worden door verschillende topsporters over de hele wereld gebruikt en kunnen op elk niveau worden gevolgd. Het is mogelijk het PowerFit programma compleet aan te passen. Hierdoor kan iedereen meedoen, hoe fit of niet-fit ze ook zijn.

Het kan ook worden aangepast voor mensen die last hebben van een chronische ziekte, zoals hart- en vaatziekten of diabetes. Juist daarom is het echter wel belangrijk dat iemand goed begeleid wordt, zoals bij Move On. Onze instructeur werkt ook als personal trainer, zodat hij precies aanvoelt hoe ver iemand kan gaan, want aan blessures heeft natuurlijk ook niemand iets.

Get ready to Move On! Vraag nu een proefles aan

Move On

Het sportscentrum van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis