Total body ladies only

Total Body Ladies Only

De TBLO lessen zijn samengesteld, speciaal voor dames, om fitter te worden zonder de nadruk te leggen op één bepaalde spiergroep. De focus ligt bij TBLO op de kern van het lichaam, onze lichaamsconditie, spierconditie, toning en sculpting. Dus met andere woorden, het is geschikt voor alle dames met een eigen gesteld doel. Of dit nu afvallen is of strakker in je vel komen zitten, het is dus voor iedereen geschikt.

Doordat er meerdere disciplines voorbij komen tijdens de lessen, is het altijd weer een nieuwe uitdaging.  Combinaties van Bootcamp, Yoga, Krachttraining, Pilates en Boksen, zorgen elke week weer voor een nieuwe uitdaging. Niet alleen voor het lichaam maar zeker ook voor de geest.

Met het TBLO programma train je maar liefst acht verschillende categorieën die de fysieke fitheid beïnvloed: uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, behendigheid, hart en longen uithoudingsvermogen, coördinatie, en balans.

De les wordt gegeven door een zeer ervaren instructrice, waardoor iedereen van elk niveau, haar optimale doel kan bereiken. 

Het kan ook worden aangepast voor mensen die last hebben van een chronische ziekte, zoals hart- en vaatziekten, diabetes  of blessures. Juist daarom is het zo belangrijk dat iemand goed begeleid wordt, zoals bij Move On. 

Onze instructrice werkt ook als Personal Trainer, Gezonde Leefstijlcoach en Sportmasseuze zodat zij precies aanvoelt hoe ver iemand kan gaan.

Total Body Ladies Only

Vraag nu een gratis proefles aan

De all-in fitness van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis