Zwangerschapszwemmen
Aqua Belly

Zwangerschapszwemmen
Aqua Belly

Dinsdag

Woensdag

19:00-20:00

09:00-10:00

Bent u in verwachting en wilt u lekker fit blijven?

Dan is de 10 weekse cursus iets voor jou. Instromen kan op elk moment, maar het effect is het grootst indien je 10 weken achter elkaar een aqua moment voor jezelf kan inplannen.

Tevens kom je in contact met andere meiden die zwanger zijn, waardoor je ervaringen kunt uitwisselen en zo een fijne groep kan ontstaan. Deze groepen stromen meestal door naar het baby zwemmen (woensdag 10:30-11:00), wat de volgende fase is.

Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst van de Aqua Belly les: woensdag 09:00-10:00 en dinsdag 19:00-20:00 zal deze les plaatsvinden. Bij genoeg aanmeldingen start er weer een volgende groep.

Deze cursus is bedoeld voor alle zwangere vrouwen (vanaf de eerste weken) , maar ook voor de dames die net bevallen zijn.

De lesopbouw van onze vorm van zwangerschapszwemmen, Aqua Belly bestaat uit 15 minuten inzwemmen, daarna doen we 35 minuten Aqua-Fit oefeningen specifiek gericht op zwangere vrouwen. En als afsluiting nog 10 minuten Y’eau Chi/ Relaxen (Yoga en Tai Chi in het water).

Als uw buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kunt u echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. U voelt zich bijna gewichtloos. En juist dat heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op uw lichaam.

Het warme water heeft bovendien een gunstige invloed op uw bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in uw bloed plaats, wat belangrijk is voor u en uw kind. Er zijn allerlei oefeningen, waardoor u heerlijk ontspannen thuiskomt. Samen met anderen kunt u bovendien nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dit schept een waardevolle band.

Kortom onze manier van zwangerschapszwemmen Aqua-Belly is een heerlijke vorm van inspanning en vooral ook ontspanning!

De kosten zijn € 90,- voor de 10 weekse cursus.

Indien je een keertje niet kunt komen tijdens de cursus, mag je in de overige weken een keertje extra komen vrijzwemmen. Je raakt de beurten dus niet kwijt.

De all-in fitness van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis