Zwangerschapszwemmen
Aqua Belly

Zwangerschapszwemmen
Aqua Belly

Dinsdag

19:00-20:00

Bent u in verwachting? Iedere dinsdagavond van 19:00-20:00 is er bij  Move On een cursus zwangerschapszwemmen, Aqua Belly. Deze cursus is bedoeld voor alle zwangere vrouwen (vanaf de eerste weken) , maar ook voor de dames die net bevallen zijn.

De lesopbouw van onze vorm van zwangerschapszwemmen, Aqua Belly bestaat uit 15 minuten inzwemmen, daarna doen we 35 minuten Aqua-Fit oefeningen specifiek gericht op zwangere vrouwen. En als afsluiting nog 10 minuten Y’eau Chi/ Relaxen (Yoga en Tai Chi in het water).

Als uw buik in omvang begint toe te nemen zijn veel bewegingen vaak minder prettig. In het water kunt u echter vrijwel alle bewegingen probleemloos maken. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de opwaartse kracht van het water. U voelt zich bijna gewichtloos. En juist dat heeft een heerlijke ontspannende uitwerking op uw lichaam.

Het warme water heeft bovendien een gunstige invloed op uw bloedcirculatie. Daardoor vindt een verhoogde zuurstofopname in uw bloed plaats, wat belangrijk is voor u en uw kind. Er zijn allerlei oefeningen, waardoor u heerlijk ontspannen thuiskomt. Samen met anderen kunt u bovendien nog allerlei ervaringen uitwisselen. Dit schept een waardevolle band.

Kortom onze manier van zwangerschapszwemmen Aqua-Belly is een heerlijke vorm van inspanning en vooral ook ontspanning!

De kosten zijn € 90,- voor een 10-rittenkaart, een losse les kost € 10,- en kan alleen op reservering. Dames met een rittenkaart hebben voorrang.

Beurten die u toch overhoudt, mogen worden gebruikt voor bijvoorbeeld babyzwemmen of voor uzelf sporten na de bevalling. 

Vraag nu een proefles aan!

De all-in fitness van Roosendaal

Begin nu aan je gezonde reis