Zwemles

Data nieuwe zwemlessen

Hieronder vindt u de dagen waarop er weer nieuwe zwemlessen A-Diploma starten.

Zwemles A diploma

Wegens oplopende wachttijden, zijn er extra groepen aangemaakt!

Start eind september 2022

Maandag 15:00

Dinsdag 15:00

 

Let op! VOL=VOL Tijdig aanmelden voor de wachtlijst is een aanrader!  Wordt uw kindje 4 jaar in 2023, meld ze dan nu al aan!

Heeft u vragen?

Wilt u telefonisch contact?

Wij hebben speciale zwemspreekuren op dinsdag en donderdagavond 19:00-21:00.

0165-708311

Definitie van het Zwemdiploma A
Je beheerst vaardigheden voor een zwembad zonder attracties. Zwemdiploma A is de opstap naar Zwemdiploma B en het complete Zwem-ABC.

Zwemlessen A-B-C

Schrijf je nu in voor de wachtlijst

Zwemlessen A-B-C

Bij Move On kan uw kindje direct starten met zwemles vanaf 4 jaar. Waarom? Omdat onze kwaliteit van zwemles zo duidelijk is voor zowel kinderen als ouders. Kinderen leren op een zeer snelle, leuke en positieve en verantwoorde manier hun A-B-C diploma’s halen.

Wilt u dat uw kindje met plezier naar zwemles gaat, en niet verdwijnt tussen de overige kinderen of door de grootte van het zwembad, dan bent u bij Move On bij het juiste adres.

Onze groepsgroottes zijn maximaal 9 zwemkinderen en ons zwembad is 12,5 meter bij 7,5 meter, met een diepte van 1.10 m en 2.10 m.

U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen, samen met uw kleintje tijdens de zwemlessen, zodat u met uw eigen ogen kunt zien, waarom de zwemlessen van Move On zo goed staan aangeschreven.

Mocht u nog vragen hebben, onze zwemles experts kunnen al uw vragen per email beantwoorden. Neem contact op met ons of bel met 0165 – 70 83 11

Landelijk telefonisch meldpunt

Zwemschool Move On Roosendaal – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) Daarnaast vinden wij het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers  in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.

Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche.