Zwemles

Zwemles bij Move On staat voor aandacht

Move On staat bekend om zijn persoonlijke aandacht voor elk kindje. Wij geven zwemles op maat. Een bang kindje wordt spelenderwijs uitgedaagd om zijn of haar grenzen te verleggen, terwijl een waterrat juist nog meer uitdagingen krijgt door het gedifferentieerde lesplan.

Move On is gespecialiseerd in het lesgeven aan kinderen die extra aandacht nodig hebben (lichamelijke , geestelijke, visuele of auditieve beperkingen). Kinderen die speciaal onderwijs volgen of onder behandeling zijn van een kinderfysiotherapeut, oefentherapeut of medisch specialist zijn van harte welkom.

Wij hebben 2 zwembaden, waardoor wij ook de mogelijkheid hebben om privé lessen geven, voor bijvoorbeeld versnelde trajecten of voor prikkelvermindering.

Zwemlessen A-B-C

Schrijf je nu in voor de wachtlijst

Heeft u vragen?
Wilt u telefonisch contact?
Wij hebben speciale zwemspreekuren op dinsdag en donderdag 20:00-21:30.
0165-708311

Privé zwemlessen

Wilt u overstappen van een ander zwembad, dan is privéles de oplossing om in te kunnen stromen in onze reguliere lessen.

U kunt dan een mailtje sturen naar zwemles@moveonroosendaal.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Reguliere zwemlessen

Hieronder kunt u uw kindje aanmelden voor onze wachtlijst. U ontvangt dan ongeveer 3 maanden voor de startdatum een aantal dagen en tijden waar u uit kunt kiezen.

Om in te schrijven op de wachtlijst betaalt u eenmalig € 25,- dit zijn tevens de inschrijfkosten.

 

Zwemlessen A-B-C

Bij Move On kan uw kindje direct starten met zwemles vanaf 4,5 jaar. Waarom? Omdat onze kwaliteit van zwemles zo duidelijk is voor zowel kinderen als ouders. Kinderen leren op een zeer snelle, leuke en positieve en verantwoorde manier hun A-B-C diploma’s halen.

Wilt u dat uw kindje met plezier naar zwemles gaat, en niet verdwijnt tussen de overige kinderen of door de grootte van het zwembad, dan bent u bij Move On bij het juiste adres.

Onze groepsgroottes zijn maximaal 10 zwemkinderen en ons zwembad is 12,5 meter bij 7,5 meter, met een diepte van 1.10 m en 2.10 m. Tevens hebben we nog een kleiner bad voor small group of 1 op 1 lessen.

U bent natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen, samen met uw kleintje tijdens de zwemlessen, zodat u met uw eigen ogen kunt zien, waarom de zwemlessen van Move On zo goed staan aangeschreven.

Mocht u nog vragen hebben, onze zwemles experts kunnen al uw vragen per email beantwoorden. Neem contact op met ons of bel met 0165 – 70 83 11

Landelijk telefonisch meldpunt

Zwemschool Move On Roosendaal – en de hele zwembranche – streven naar een zwemklimaat zonder ongewenst gedrag en achten het van belang dat ongewenste omgangsvormen worden voorkomen en bestreden. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VOG (verklaring omtrent gedrag) Daarnaast vinden wij het belangrijk dat zowel ouders / verzorgers  in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen. Hiervoor is het telefonisch meldpunt van NOC*NSF beschikbaar.

Wij werken conform de Gedragscode Zwembranche.,5